Bada

Nu ska jag och bollen ner och bada i hovås badet, vi har aldrig varit där och vete fan hur man hittar dit :P men jag tror vi kommer lyckas ändå :) Det är sjukt jävla varmt i mitt rum med alla dator prylar som står igång. Men nu måste vi springa till vagnen så vi hinner med nästa buss, vi hörs till kvällen. Ha det bra :)  <3

Fråga. Har ni badat iår än? Svara med kommentar:


Natti natti

God natt nu ska jag lägga mig och sova och tänka på det vakraste ivärlden, jag ska inte säga vad men nedanför kommer en ''liten'' ledtråd :) <3




Dagens fråga, Hur söt är min boll (flickvänn)? Svara med kommentar:



Jag och bollen lagar mat :)

Igår var det jag och bollen hemma ensamma och vi tänkte köra pasta salad och äta för vi var så trötta så vi orkade inte riktigt göra något, väl i affären så var väkligen alla färdig mat uttplockad, ingen sallad inga bagueter eller nåt fanns kvar. Så vi bestämde oss för att göra egen istället :) Och här är resultatet på våran mysiga lilla middag på tu man hand.


Krus Brus fick det bli att dricka :)



Tack för en underbar middag bollen, väldigt varm med väldigt go och mysig.




Michael Jackson

Jag tycker det var varit jävla mycket snack om hans död, själv tycker jag att han var bra och gjorde en hel del riktigt jävla bra låtar och var en av de bästa artisterna på scen någonsin. Det finns en anledning till att han blev så stor. Och alla dessa som skriver en jävla massa skit som carebeareoch skit om hans död tycker jag bara kan hålla käften, om man inte brys sig ska man vara tyst. Vist har det blivit för mycket snack om det så folk kanske inte orkar höra det mer men snälla uppskattar ni han inte så var bara tysta!


Jag valde att vista thriller för att de är en av historiens största dance nummer/uppträdande och den kommer alltid att vara omtalad, sen är låten jävla bra med :P


Andra låten är de näst största dance nummer genom tiderna av samma fantastiska Michael, den heter sjävlaklart Smooth Criminal




Så snälla visa honnom lite respekt för han var ett geni, lite för glad i plastikoperationer kanske men endå :P


Metaltown

Metaltown var helt jävla underbart, jag är inget fan av metal musik och är värkligen inget metal head men festivalen vad ändå värd 1340kr, lätt. Fför att dra igenom det kort så kan vi börja från början och sen jobba oss igenom hela festivalen och typ allt som hände :P


Det började med att jag och bollen vaknade ganska tidigt för vi var tvungan att åka hem till mig från henne och fixa med mina kläder samt mata katten med tanke på att han skulle vara ensam hela dagen fram tills kvällen då vi kom hem igen. Sen när vi kom till frihamnspiren runt kl halv 1 -1 typ och det varsjukt jävla lång kö för att få band, men jag och bollen hade hämtat ut våra band dagen innan på shock men någon sa att det ändå var samma kö. Men efter att vi hade stått i kön ganska länge så sägen en som såg våra band att det bara var att gå förbi om man redan hade band så det gjorde vi.

  
Redo att rocka!!

Första bandet ut var Dead By April, vi han bara se ungefär 5-10 minuter med tanke på att vi stod i kön och väntade :P men de var inte bar ändå så det spelade ingen roll. Har inga bilder på dom häller :P så dåliga var dom :P

Efter det var det en ganska lång väntan innan vi skulle se Trivium aka Travian som var rätt ok dock aldrig hört dom innan, efter dom så kom Children of Bodom som jag hade kört lite innan men de inponerade mig ingenting alls. Och efter det stod vi kvar längst fram för att få bra plattser till DISTURBED!

Och vi hade faktiskt riktigt bra plattser sen när väl disturbed kom in och började spel, och det var riktigt nice för de spelade låtar som man kände igen och kunde sjunga med i. Och deras spelning var ritkgt nice. Glömde säga att medans vi stod och väntade på att disturbed skulle börja så blev jag ass piss nödig och vägrade lämna våra plattser, så bollen grävde fram en halv liters pet flaska ur min väska. Som jag sedan lite föriktigt försökte pissa i, och det gick la sådär för jag lyckades fylla flaskan väldigt fort och var tvungen att lägga det sista som var i mig på marken framför mig :P Jag lyckades även komma övern distubed trummisen trumpinne;) fan vad jag fick kämpa för den.


Innan bandet skulle börja spela

  
  (Disturbeds sångare David Draiman i egen hög person)                (flaskan jag luckades fylla)                                        

Nu var första dagen nästan slut och då var det bara ett band kvar Slipknot! jag tyckte inte riktigt om dom innan och viste typ ingen låt de hade gjort, men när de väl började spela så var de så sjukt jävla bra, och flera låtar kände jag till och med igen. Jag måste erkänna att deras spelning var bättre än vad Disturbed var även om Disturbed är mitt favorit band. Slipknot FTW! 

  


Uppdaterar snart om dag två :)



Metaltown

NU har vi vaknat efter förstadagen på Metaltown. Satan vad nice det var, idag spelar Dragonforce, All that remains, Mustach och Marily manson. Jag lyckades fåtag på en trumpinne från Disturbed efter deras spelning ;). Bilder och en mer utförlig prognos kommer imorgon.


METALTOWN

Glömde nog att säga att jag skulle på METALTOWN imorgon, kommer bli sjukt jävla nice!!! fan vad kul vi ska Bollen


Band hämtat

Hopp idag var jag och josse och hämtade våra Metaltown band. En riktig besvikelse. Utseendet är helt ok faktisk snyggt tycker jag, men istället för de vanliga metalbite de fäster de med som de gör på alla andra festival band så fick vi en stor klumpig plast bit som ska hålla fast skiten. Om de ger ut riktigt band imorgon på platts så ska jag fan försöka byta till mig ett riktigt. Dena klumpiga skiten kan man ju inte ha runt armen :P


(för övrig fick jag även ett läderarband av josse idag som med syns på bilden, jätte fint :))



Glenn :)

Bara för att skryta om min fina katt så ska jag ladda upp lite bilder på han. I alle fall så heter han Glenn föd i september 2008 (vi vet inte riktigt vilket datum) mamma är bonkatt blandat med norsk skogs katt och pappan är okänd, då han mamma bara kom hem och var på tjocken :P För övrigt så var han mamma 17 år när hon födde glenn så hon var riktigt gammal, och det märks att glenn inte är så välskapt ;)

Bilder när jag första gången jag var och titta på han

       

Här är han 14 - 16 veckor

       

Dessa bilderna är han 6 månader ungefär

       

Och han är skum

       

Hejdå säger glann, tack för att du läste


Var han söt? Svara med kommentar.






Metaltown

Viste inte riktigt om jag skulle gå, men var i alle fall och köpte biljätte idag :D kommer bli sjukt roligt. Ska in imorgon och lösa ut ett band så då kommer det upp bild på det med. Kommer dock inte att blogga så mycket under fredag, lördag för på är jag på piren hela dagarna.


Ska du på metaltown?: Svara med kommentar


Natti Natti

Upp tidigt imorgon så dags att sova, måste säga tack till alla er som läser min blogg. Den har gått väldigt fort framåt och hoppas att ni stannar. God natt på er :)


(och glöm inte att rösta) ---------->


Tjejer är mesiga ;) (ibland)

Hopp nu har jag med gjort det. Och jag fattar inte vad alla gnäller om hela tiden, snack om att det ska göra så jävla ont och att vi killar aldrig skulle våga. Var ju inte farligt alls brände till lite bara sen gick det över väldigt fort. Om ni inte fattar så har jag låtit min tjej vaxa lite av mitt ena ben, eller ah var la mer jag som ville :P. Kan säga att jag  har ganska mycket hår på benen, de brukar kalla mig pudel eller gråttmänniska men kan säga en sak FAN vad lent det blev :D:D, nästan så man blir sugen på att göra hel benet, fast det kanske är bögigt? Kanske borde tästa det på de mer intima delarna? ;)

I alle fall, har du testat och tyckte du det gjorde ont? Svara med kommentar:


Josefine

Nu får det bli ett inlägg ängnat åt min flickvänn :) bara för att jag älskar dig så mycket.

Hon heter Josefine Eckhardt Stomberg och bor i partille med sin mamma, pappa och katten findus, förutom när hon bor här i flatås med mig då. Dena lilla ängel kläcktes 14 november 1990 och gav hela planeten ett stort ljus. Hon har precis tagit studenten (29 maj 2009) från porthälla skola där hon gick linjen Hund och fritid, det är samma som barn och fritid fast coolare :P Nu är hon ledig, eller som jag kallar det arbetslös, och har inte så mycket för sig förutom när hon är med mig.


Jag och josse träffades på en fest, fast hade setts lite innan des. Men det var den gången det klickade, i alle fall för mig och ända sen dess har det hållit oss för oss. Vi firade ett år tillsammans nu den 13 juni 2009, och den kvällen var riktigt mysig :) Började med ett besök på La Longola (restaurang) med god och dyr mat, sedan blev det bio. Vi såg My Bloody Valentine 3D storyn var bara ok men 3D efekterna gjorde filmen riktigt coolt, vär att se folk ;)

   

Nu kommer vi tillbaks till hennes katt och gämför den lite med min. Josses katt är randig, min är enfärgad. Hennes katt är tjock, min är inte (än). Hennes katt är lugn, min leker hela tiden. Hennes går på lådan, det gör min med. Hennes hets äter, min kan spara sin mat.

 -  -  - 

Vilken katt var finast? Svara med kommentar:


Phuu!

Hemma från gymmet, jag gick in där för första gången på någon månad eller två. Kännde mig motiverad och gick fram till ett par väldigt lätta vikter, det känndes kalas bra så jag tog ett par tyngre. Och blev sjukt besviken för jag orkade fan ingen ting och armarna värkte med en gång, så jag gick ner i lobbyn och kolla och såg att det skulle börja ett spinning pass om tio minuter. Jag anmälde mig och gick öpp och satte mig på en cykel, instruktören kom fram till mig och fråga om jag kört mycket innan och jag förklara att det var min först gång och han sa att det inte är så farligt. Sen börja det och jag hörd instruktören säga ''Alla vet vad det står på schemmat idag va?, exakt det är ett intensiv pass idag!". Hopp kul tänkte jag, men jag klarade det, jag svettades som en viting i afrika, det var något av det jobbigaste jag gjort. Men nu är jag nöjd :) Och kan säga att det faktiskt var riktigt roligt. Någo folk borde testa.


Första dan på jobbet.

Då var första dagen på jobbet avklarad. Det började med att jag sneglade on på kontoret vid 9 tiden imorse, och det började med en massa snack. Sedan efter det fick jag i uppgift att lägga på en master kopia av ett operativ system på nya hårddiskar som skulle till en av dator salarna på skolan, samanfatta att jag skulle lägga in en massa filer från en dator till flera olika andra. Efter detta skulle vi gå ner till den salen och se till att allt funka som det ska med det vi hade gjort, och detta tog ungefär 2 timmar så det var la  i stort sätt allt jag han göra på jobbet idag :P. sen var jag iväg en timma och åt lunch med mamm, tack för lunchen mamma :)

Hitta en bild på kontoret och min arbetsledare på skolans hemmsida, Rickard heter han.

 
(hoppas han inte har något emot att hamna på min blogg :P)

Dagens fråga, Vilken skola går du på?: svara med kommentar.


Jobb jobb

Ska jobba imorgon så dags att lägga sig, info om arbete kommer imorgon. Natti natti :)


Rocky V

Sitter och tittar på Rocky V, vilken besvikelse den filmen är. Alla de tisigare filmerna är häftiga och faktiskt väldigt känslosamma och det känns som alla matcher betyder något.

I alle fall för dom som inte sett eller vet vilka Rocky filmerna är så handlar det om en boxar vid namn Rocky Balboa (Sylvester Stallone) och hans kariär från rockie till profs. Under de första två filmerna slåss han för att han tävlar medans i de senare filmerna slåss han typ bara för att det hänt något, tex att en person slår ihjäl hans kompis och då går han en match mot den personen för att hämnas. Och sen går hela filmen ut på att man ser Rocky tränar halva filmen inför matchen sen så är rästen bara match där det inte äns ser ut som boxning de håller på med. Men det är inte de som gör filmerna bra utan handlingen som är riktigt bra. I alle fall, rocky V handlar om att rocky har dragit sig tillbaka och de kommer fram en kille till han och be honom träna honnom som rocky sedan gör. Men sen sviker kille rocky för en annan som kan betala mer pengar och det krossar rocky.


Jag älskar filmer och tycker alla borde ge dom en chans, förutom sista filmen för gillar inte är de gör en uppföljare efter 15 år bara för att tjäna pengar på en title.


Seg dag

God kväll, lång dag idag som fan börja med att jag vakna sent av att älsklingen ringde mig :) så jag snacka lite med henne på förmiddagen. Efter detta satt jag och pillade med mitt psp och lyckades sabba det (bricka) så det inte ville starta igen, så jag la ner säkerligen 2 timmar på att fixa det.

Har precis ätit en kebab rulle, den var precis som jag vill ha den, full med saker och väldigt kletig.


Hur äter du hälst din kebab? Svara med kommentar.


Morgon

Kort natt sömn, men vad gör det när älsklingen ringer och väcker en och solen skiner utanför? :D. Har en känsla att detta kommer bli en lång dag, kommer inte få vara med älsklingen idag häller :(. Sen imorgon börjag jag jobba, kl 08:00 på min skola. För övrigt mår jag bra förutom att jag är sket trött och saknar josse.

Nu är det 10.de dagen på mitt sommarlov och jag har i stort sätt inte gjort någon ting, får ångest när jag nu inte tar vara på lovet med tanke på att jag inte vill tillbaks till skolan (som jag ska på måndag) och jobba. Men vecka 30 bär det av till tyskland med josses familj :). Det komme nog bli väldigt roligt att se josse barndoms minnen och träffa hennes släckt.

Vad har ni gjort hitils under lovet? Lämna en komentar som svar.



Utseendet

Nu har jag suttit och pillat med designen på min blogg i några timmar, så här blev resultatet :P. Ni får gärna kommentera och säga vad ni tycker. För övrig är allt gjort i photoshop och jag tycker själv att jag fick fram ett snyggt/coolt utseende.

För övrigt sitter jag nu ensam och bara önskar att min flickvänn vore här hos mig :(, och kommer troligtvis inte att se henne imorgon heller. Morgon dagen kommer bli en sjuk lång dag. Och jag undrar även var min mamma är för jag börjar bli hungrig som fan.




Nytt PsP

Japp då var mitt nya psp färdigt. Jag var öppe hos en i högsbo höjd och köpte det, köndes la sådär när en stor tatuerad finne öppna dörren och bad mig komma in fort. Men det var väldigt fint (psp) och fick en hel del tillbehör så jag är nöj.
Fick:
  • 1x PsP basenhet
  • 3x Laddare (två billaddare)
  • 1x Spel (Fifa VM 2006)
  • 3x Filmer (Hulk, S.W.A.T., Charlie's Angels)
  • 1x Dockningsstation
  •  1x Fodral



Så nu satt jag i ungefär 1,5 timmar igår och försökte flasha skiten så jag kan spela alla homebrew etc, men mitt jävla vista ville inte skapa ett Magic Memory Stick (viktig del i flashningen, gör så pspt läser information där ifrån istället för sin egen disc) ordentligt så tog tid innan jag fick det att funka. Men nu fungerar det väldigt bra :) Ni som vet lite om psp flashning och så kan jag ju medela att jag nu kör på CFW 5.00 M33-6.


Någon som behöver hjälp med flashning behöver bara skriva en komentar så hjälper jag er.



Lång dag idag.

Det hela började med en väldigt mysig start hemma hos josse. Ska inte dra något i detalj så jag säger ingenting ;). Senare på dagen var jag och köpte ett nytt psp med tanke på att det var en fjortis som förstörde mitt gammla, lägga 1000 på något man redan har är inte så roligt.

Brorsan har med fyllt år dock inte idag men vi var på restaurang idag med tanke på det. Och nu sitter jag och flashar mitt nya psp som jag köpt, det har krånglat lite men jag ska nog få ordning på det.



Om mig :)

Nytt försök med ny blogg :P

Dett är jag.

Eric andresen, jag bor i frölunda med min katt och typ min flickvänn. Min flickvänn heter Josefine och är underbar (ibland). Jag går i skolan men har lov nu men annars är det typ plugget hela jävla tiden, annars är jag bara med min flickvänn. Min inträssen är inte så stora, jag gillar datorer och sex. Utöver det är det lite spritt.

Läs vidare så får ni veta mer om mig och min flickvänn. 




RSS 2.0