Rocky V

Sitter och tittar på Rocky V, vilken besvikelse den filmen är. Alla de tisigare filmerna är häftiga och faktiskt väldigt känslosamma och det känns som alla matcher betyder något.

I alle fall för dom som inte sett eller vet vilka Rocky filmerna är så handlar det om en boxar vid namn Rocky Balboa (Sylvester Stallone) och hans kariär från rockie till profs. Under de första två filmerna slåss han för att han tävlar medans i de senare filmerna slåss han typ bara för att det hänt något, tex att en person slår ihjäl hans kompis och då går han en match mot den personen för att hämnas. Och sen går hela filmen ut på att man ser Rocky tränar halva filmen inför matchen sen så är rästen bara match där det inte äns ser ut som boxning de håller på med. Men det är inte de som gör filmerna bra utan handlingen som är riktigt bra. I alle fall, rocky V handlar om att rocky har dragit sig tillbaka och de kommer fram en kille till han och be honom träna honnom som rocky sedan gör. Men sen sviker kille rocky för en annan som kan betala mer pengar och det krossar rocky.


Jag älskar filmer och tycker alla borde ge dom en chans, förutom sista filmen för gillar inte är de gör en uppföljare efter 15 år bara för att tjäna pengar på en title.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback