TPB

Tjenare sitter nu på jobbet utan att ha något att göra, så jag har läst lite om det senaste innom Thepiratebay målen. TPB ska säljas till ett företag någon stans för 60 milljoner kronor, sedan kommer detta företaget att köpa ett annat företags teknik och där igenom utväckla en ny TPB sida som det är lagligt att ladda ner ifrån. Med reklam och support från bredbandsleverantörer så kommer de dra in så mycket pengar att de kan betala av lite skullder till de bolag som det filldelas ifrån. Om det kommer funka kan vi ju bara vänta och se men hela projektet som kommer att inledas i agusti i år kommer att kosta över 160 milljoner kronor. Alla pengar som TPB ägarna från in från affären säger de att de ska använda för att fixa ytranderätts frihet på internet och ett anonymt internet och att inget ska hamna i deras egna fickor.

Vi fr hoppas att det blir en bra lösning på allt så man slipper vara närvös varge gång man går in på en hemsidda vad det än handlar om.

Källa:
            http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5449732.ab
            http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5451683.ab
            http://thepiratebay.org/blog/165


Kommentarer
Postat av: tarja

Ett helt anonymt internet är kanske inte svaret... Men tycker att det är bra att man kan ladda ner filmer och musik från nätet.

2009-07-01 @ 09:24:48
URL: http://lillamammabitchen.blogg.se/
Postat av: Amanda

Sv: Haha okej jo jag ska ju bara jobba en vecka så förhoppningsvist står jag ut :P Vad jobbar du med?

2009-07-01 @ 22:19:40
URL: http://enskrivandeamanda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback