Hej

Hejsan alla ni som faktiskt läser jag får be om ursäckt för min blogg torka :( alla min insperation och annat har försvunnit, men jag lovar att börja uppdatera bättre :) I alle fall så var sista dagen på jobbet idag och det känns jävligt skönt med sju veckors semester, sen är det tillbaks till tråkiga skolan. Som tur är så är det bara trean klar sen, hoppas jag :P

Vecka 30 åker jag med bollens familj ner till tyskland/hasfurt (stavningen bollen?) och jag tror att det kommer bli riktigt roligt, vi ska besöka någon släcktng och göra allt de som de göra varge år. Känns specielt att få hänga med på något så ändå för mig viktigt, jag trivs as bra i hennes familj och jag hoppas att de trivs med mig.

Just nu sitter jag på bollens lapptop hemma hos henne och skriver medans hon sitter på den ard datorn och läser bloggar :P (får hoppas hon läser min sen).Det har varit en mysig dag först på jobbet sen hemma här i öjersjö, vi åkte ner till kåsjön jag, bollen och hennes mamma och bada lite. Det var väldigt varmt i vattnet och alla tre kom faktiskt i idag :P.

Senare ikväll ska vi la se på hem till midgård (vill jag i alle fall) och får la hoppas på ett vanligt avsluet sen som blir hemma hos bollen när lamporna släckts ;)

Finns det någon som faktiskt följer min blogg (förutom mamma, bollen eller så) så skriv gärna en kommernatr för det värmer så mycket och får en att vilja skriva vidare. Puss på er alla :)

PS: Jag älskar min boll :) <3 DS


Kommentarer
Postat av: Josefine

Jag älskar min korv!!! :D <333

2009-07-03 @ 22:17:36
URL: http://juicyfin.webblogg.se/
Postat av: Tarja

nu skriver jag en kommentar... hoppas det värmde :D

2009-07-03 @ 23:26:46
URL: http://lillamammabitchen.blogg.se/
Postat av: Nudel

jag läser! :D hihi

2009-07-04 @ 00:04:05
Postat av: elin

sv; tack så mycket!

haft en bra dag? :D KRAM

2009-07-04 @ 15:25:00
URL: http://elajjjjn.blogg.se/
Postat av: Emelie

Härlig design, hihi.

Ha en bra kväll! Kram

2009-07-04 @ 18:38:01
URL: http://egrandin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback